İşletme Ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Derslerine Yönelik Açıklama

03.09.2021

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültemizin Değerli Öğrencileri;

Fakültemizin tüm akademik ve idari kadrosu olarak, bu yıl ilk kez öğrencimiz olarak fakültemiz bünyesindeki tüm bölümlerin 1. sınıflarına başlayacak olan yeni öğrencilerimizle tanışmak ve programlarımızdaki 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle yeniden buluşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız.

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz döneminde tüm bölümler ve tüm kademelerde derslerin yaklaşık %40’ı uzaktan eğitim(online), %60’ı karma(hibrit) olarak verilecektir. Karma derslere uzaktan (online) katılım sağlanabilir ya da yüz yüze eğitim almak isteyen öğrencilerimiz, derslere sınıfta katılabilir.

** Fakültemiz bölümlerinde okutulan, karma (hibrit) ve uzaktan eğitim(online) olan derslerimizi görmek için tıklayınız.

**Fakültemiz ders programları en geç 2 hafta içerisinde üniversitemiz web sitesinde ilan edilecektir.

** Program bilgileri ve ders programlarındaki olası güncellemeleri web sayfasında aşağıdaki adımlardan takip edebilirsiniz.

Medipol Üniversitesi→ Akademik→ Fakülteler→ İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi-Bölümler→ (Örn) Bankacılık ve Sigortacılık→ Program bilgileri / Ders Programı

Tüm öğrencilerimize 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Bilgi Talep Formu