İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Telafi Sınav Programı

30.11.2020

Sınav Programı için Tıklayınız.

* Telafi sınavına girecek olan öğrenciler, varsa MEBİS'ten doldurdukları ''teknik mazeret'' formunu iptal etmelidir. Aksi takdirde, telafi sınavı notu iyi olsa dahi, geçersiz sayılarak, mazeret sınavına girmek zorunda kalırlar.

* Telafi sınavı yapılmaması halinde; ara sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerin notları geçerli olacak. Sınavını tamamlayamayan öğrenciler içinse mazeret sınavı haftasında, mazeret sınavı yapılacaktır.

Sınavını tamamlayamayan öğrenciler, MEBİS'ten ''teknik mazeret'' formu doldurmalıdır.