TRT İletişim ve Medya Eğitimi İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gerçekleştirilecek

23.04.2021

TRT ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle İletişim ve Medya Eğitimi 27-28-29 Nisan tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek etkinlik kapsamında TRT’nin deneyimli isimleri tarafından; TRT’de Kariyer, Türkçe’nin Doğru ve Etkili Kullanımı, Belgesel Yapımcılığı, Animasyon, Sıcak Bölge Haberciliği, Dijital İçerik Üretimi ve Dijital Kampanya gibi konularda uygulamaya dönük eğitimler gerçekleştirilecek.  Eğitime katılan öğrencilere TRT tarafından katılım belgesi sunulacak.

Eğitime katılım talebinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz.

Canlı DestekBilgi Talep Formu