Hukuk Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dönemlik Derslerin Ara Sınav Mazeret Sınavı Hk.

25.11.2021

Mazeret sınavı başvuru süreciyle ilgili önemli hususlar;

• Mazeret sınavları 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Sınav Takvimi daha sonra ilan edilecektir.
  • Mazeret sınavı başvuruları, MEBİS-Taleplerim-Mazeret Sınavı Başvurusu sekmesinden online olarak yapılmalıdır. (E-mail olarak gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)
  • Mazeret sınavı başvurularında, durumunuzu belirten belge (sağlık raporu, sınav saati çakışması, ekran görüntüsü vb.) sisteme yüklenmeli ve yaşanılan sorun kısaca yazılmalıdır. (Mazeret durumunu belgelendiremeyen öğrencilerin, Mazeret sınavı başvuru talepleri dikkate alınmayacaktır.)
  • Mazeret sınavı başvuruları, sınav tarihinden itibaren 5 iş günü içinde yapılmalıdır.

Bilgi Talep Formu