Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları

03.09.2021

Mimarlık Bölümü (Doktora yapıyor olmak koşulu) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Mimarlık Bölümü (Yüksek lisans yapmış olmak koşulu) Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Türk Müziği Anasanat Dalı Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Canlı DestekBilgi Talep Formu