Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları

09.09.2021

Mimarlık Bölümü (Doktora yapıyor olmak koşulu) Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Mimarlık Bölümü (Yüksek lisans yapmış olmak koşulu) Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Türk Müziği Anasanat Dalı Araştırma Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Canlı DestekBilgi Talep Formu