Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mazeret Sınav Duyurusu

20.04.2020

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mazeret Sınav Duyurusu

GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

1- 11-12 ve 13 Nisan 2020 tarihlerinde yapılan Online sınavlarda teknik nedenlerden dolayı sınavını    tamamlayamayan öğrenciler için 21-22 nisan tarihlerinde Telafi sınavı yapılacak olup, öğrenciler açılacak olan telafi sınavına Sistemi takip ederek sınav açıldığı zaman Telafi sınavına doğrudan girebileceklerdir.

2- 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Online olarak yapılan derslerin Mazeret Sınavları 25 Nisan-03 Mayıs 2020 Tarihleri arasında yapılacaktır.

3- Online Mazeret Sınavlarına Sağlık Sorunları ve Sınav Çakışması nedeniyle giremeyen öğrenciler girebilecektir.

4- Yukarı da belirtilen nedenlerden dolayı Online mazeret sınavına girecek öğrencilerin Mebis Sisteminden Mazeret Formu doldurmaları varsa Sağlık raporları vb. eklemeleri ve mazeret nedenlerini açıklamaları gerekmektedir.

5- Online Mazeret Sınavı dilekçeleri 23 Nisan Perşembe gününe kadar Mebis’e yüklemeniz gerekmektedir.

6- 25 Nisan-3 Mayıs Tarihleri arasında yapılacak olun Online Sınavın günü ve saati konusunda ilgili Dersin Öğretim Elemanı tarafından öğrencilere bilgi verilecek, ayrıca fakültemiz öğrencilerine mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.