Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2021-2022 Güz Dönemi Mazeret Sınavı Başvuru Duyurusu

25.11.2021

Mazeret sınavı başvuru süreciyle ilgili önemli hususlar;

• Mazeret sınavı başvuruları, MEBİS-Taleplerim-Mazeret Sınavı Başvurusu sekmesinden online olarak yapılmalıdır. (E-mail olarak gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)
  • Mazeret sınavı başvurularında, durumunuzu belirten belge (sağlık raporu, sınav saati çakışması, ekran görüntüsü vb.) sisteme yüklenmeli ve yaşanılan sorun kısaca yazılmalıdır.
  • Mazeret durumunu belgelendiremeyen öğrencilerin, Mazeret sınavı başvuru talepleri dikkate alınmayacaktır.
  • Mazeret sınavı başvuruları, sınav tarihinden itibaren 5 iş günü içinde yapılmalıdır.
  • Mazeret sınavları 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Sınav Takvimi daha sonra ilan edilecektir.

Bilgi Talep Formu