Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

02.07.2021

Değerli Mezunlarımız,

Üniversitemizin 2020-2021 yılı mezuniyet törenleri daha önce okulumuzun resmî sitesinde de duyurulduğu üzere çevrimiçi olarak gerçekleştirilmektedir.

Yaşadığımız küresel salgının etkileri henüz tedbiri elden bırakacak kadar azalmadığından, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı için geleneksel mezuniyet töreninin yapılabilmesi mümkün görünmemektedir. Ancak içerisinde bulunduğumuz şartların daha iyi olacağı günler geldiğinde sizinle yüz yüze görüşeceğimiz günler mutlaka olacaktır.

Mezun olacak arkadaşlarımıza henüz mezuniyet heyecanı azalmadan, farklı iş alanlarında ve farklı şehirlerde göreve başlamadan önce üzerinde emekleri olan hocalarımızın iyi dilek ve temennilerini sunacağı, sizlerle vedalaşacağımız çevrimiçi törene hepinizin katılım göstermesini beklemekteyiz.

Fakültemizin tüm bölümleri için Mezuniyet Töreni Microsoft Teams platformu aracılığıyla 05 Temmuz Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacaktır. Microsoft Teams uygulamasında bölüm bazında ayrılan ekiplere katılımınız beklenmektedir.

“GSTMF – TÜRKÇE MİMARLIK BÖLÜMÜ 2021 MEZUNİYET TÖRENİ” ekip kodu “wm0i5he

“GSTMF – İNGİLİZCE MİMARLIK BÖLÜMÜ 2021 MEZUNİYET TÖRENİ” ekip kodu “3di3qd6

“GSTMF – TÜRKÇE İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2021 MEZUNİYET TÖRENİ” ekip kodu “cj1afru

“GSTMF – İNGİLİZCE İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2021 MEZUNİYET TÖRENİ” ekip kodu “w0kqzkz