Güzel Sanatlar Fakültesi Yaz Okulu Hakkında Bilgilendirme

09.07.2020

Güzel Sanatlar Fakültesi Yaz Okulu Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrenciler;

2019-2020 Yaz Öğretimi Pandemi döneminde salgın riskinin gündemdeki yerini koruması nedeniyle öğrenciler sadece daha önce alıp başarısız olduğu dersleri alabileceklerdir. Bu kural Dikey Geçiş ile gelen ve Çift Anadal öğrencileri dahil olmak üzere tüm öğrenciler için geçerlidir. Tasarım Stüdyosu dersleri için bunun temel gerekçesi Pandemi döneminde yeni bir arsanın yerinde görülmesi ve analizlerin yapımındaki risktir. 2019-2020 Yaz Öğretimin açılmasındaki ilke bir Tasarım Stüdyosu dersinden başarısız olmuş öğrencilerin aynı arsa ve aynı Tasarım Stüdyosu konusunda çalışmalarını geliştirerek, başarısız oldukları dersi telafi imkanının sağlanmasıdır.

Yaz Öğretimi Takvimi için tıklayınız.

Yaz Öğretimi Online okutulacak dersler için tıklayınız.

Yaz Okulu Başvuru formu için tıklayınız.

9 Temmuz 2020 tarihi itibariyle ekte yer alan Başvuru Formunu doldurup mail ile Gülşah Karslıoğlu[email protected] adlı adrese iletilmesi gerekmektedir.

Yaz Öğretimde Başarılar Dileriz.