Eğitim Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Yeni Kayıt Çift Anadal Öğrencilerinin Muafiyet Başvuruları

28.09.2020

Eğitim Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal öğrencilerinin Muafiyet Başvuruları

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde fakültemiz programlarına yeni kayıt yaptıran Çift Anadal öğrencileri muafiyet başvurularını 01.10.2020-5.10.2020 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formunu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar

• · Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • · Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir.).
  • · Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız. (Formun eksik olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı notu ile birlikte eksiksiz doldurması gerekmektedir. Çok fazla ders saydırmak isteyen öğrenciler muafiyet formundan birden fazla çıktı alabilirlar).

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemiz web sitesinden aşağıdaki şekilde ulaşabilirsiniz.

Akademik→ Eğitim Fakültesi-Bölümler→(Örn) İlköğretim Matematik Öğretmenliği→Program Bilgileri→Ders Planı ve AKTS kredileri→Ders listesi(pdf).