Eğitim Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ortalama Şartı İle Kurumlararası (Yurt İçi- Yurt Dışı) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

29.07.2020

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt Dışı Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı Kurumlar arası Yurt İçi  Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt Dışı Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

İngilizce Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt Dışı Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt Dışı Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı Kurumlararası Yurt İçi Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.