Microsoft Teams Kullanımı/Use of Microsoft Teams

05.10.2020

2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde Eczacılık Fakültesi Türkçe Programda yer alan Fizik, Genel Kimya, Tıbbi biyoloji ve genetik dersleri hibrit (online/yüzyüze) olarak gerçekleşektir.

Bilgi Teknolojileri ve Araçları I, Eczacılığa Yönlendirme ve Etik Prensipler, İngilizce I, Seçmeli ders, Atatürk İlke ve İnkilapları, Türk Dili I dersleri ise uzaktan (online) olarak Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecektir.

Microsoft Teams Programından yapılacak derslere katılım için gerekli ekip kodu veya ders katılım linki öğrencilerle mebis üzerinden paylaşılacaktır.

Paylaşılan videoda microsoft teams programının kullanımı kısaca anlatılmıştır.

For English Programme

In the 2020-2021 Academic Year, all courses in the School of Pharmacy English Program will be held online with Microsoft Teams program.

The required team code or course participation link will be shared with the students on the MEBIS to participate in the lessons from the Microsoft Teams Program.

The use of Microsoft Teams program is briefly explained in the shared video.

(subtitled video below)

Link 1