İngilizce Eczacılık Fakültesi 2021 Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

19.10.2021

İngilizce Eczacılık Fakültesi 2021 Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen İngilizce Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Etkinliği ile 1. sınıf öğrencilerimize hoşgeldin dedik.

Dr. Öğr. Üyesi Metin Uyar'ın gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından fakülte dekanımız Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag fakültemize birincilikle yerleşen öğrencimiz Göksu Sallıer'e tebriklerini iletti. Daha sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Neda Taner, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Sinem Omurtag Özgen, Öğr. Üyesi Semih Pala ve Dr. Öğr. Üyesi Hacer Karataş Bristow konuşmalarını gerçekleştirdi.

Fakültemizin öğrenci kulübü MEDUPSA'nın tanıtım sunumunu gerçekleştirip ve 1. sınıf öğrencilerimizi kulüb etkinliklerine davet etmesinden sonra öğrencilerimiz ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirildi.

güldenhoca7

hoca8