Eczacılık Fakültesi 2021 Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

15.10.2021

Eczacılık Fakültesi 2021 Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Etkinliği ile 1. sınıf öğrencilerimize hoşgeldin dedik.

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Gülden Omurtag açılış konuşmasının ardından Türkiye 998.'si olan ve fakültemize birincilikle yerleşen öğrencimiz Mehmet Oğuz'a tebriklerini iletti. Daha sonrasında dekan yardımcımız sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Davut Arpa stajların işleyişi hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Fakülte sekreterimizin konuşmasının ardından ise, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı, Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı ve Uluslararası Ofis Değişim Programı tarafından öğrencilere bilgilendirme konuşmaları yapıldı.

Son olarak fakültemizin öğrenci kulübü MEDUPSA tanıtım sunumunu gerçekleştirdi ve 1. sınıf öğrencilerimizi kulüb etkinliklerine davet etti.

Bilgi Talep Formu