Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Muafiyet Başvuruları

08.09.2021

Muafiyet başvurularının 08.09.2021-20.09.2021 tarihleri arasında [email protected] adresine başvuru formu doldurarak ıslak imzalı olarak pdf dosya şeklinde gönderilmesi gerekmektedir.

Muafiyet Başvurusu Esnasında Gönderilecek Evraklar:

• Resmi Transkript (E-İmzalı veya Islak İmzalı Mühürlü)
  • Ders İçerikleri (Sadece muafiyeti talep edilen dersin içeriğinin gönderilmesi gerekmektedir).
  • Muafiyet Başvuru Formu için Tıklayınız...(Formun eksiksiz olarak doldurulması öğrencinin daha önce alıp başarılı olduğu ve karşılığında muaf olmak istediği dersleri kodları AKTS ve Başarı Notu ile birlikte doldurulması gerekmektedir.

** Fakültemiz programlarında okutulan derslere üniversitemizin web sitesinden ulaşabilirsiniz.

** Fakültemizde muafiyet işlemleri dönemlik değil toplu olarak yapılmaktadır. Transkriptiniz de yer alan ve muaf olmak istediğiniz (başarılı olunan) bütün dersler için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Bilgi Talep Formu