BİTİRME PROJESİ DANIŞMAN SEÇİMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

26.09.2020

06.10.2020 Salı günü saat 11:00'da Microsoft Teams'te 5. sınıf öğrencileri için Bitirme Projesi Danışman Seçimi ve Genel Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Danışman seçimi, toplantı sırasında/akabinde (kısıtlı bir sürede) online yapılacağı için seçim yapacak öğrencilerin toplantıya katılımları gerekmektedir. Online danışman seçimini yap(a)mayan öğrenciler için danışman ataması Bitirme Projesi Komisyonu tarafından yapılacaktır.

Toplantı için oluşturulacak sanal derslik için katılım linki ya da kodu daha sonra gönderilecektir.

Ders programında, Pazartesi ve Salı günü yer alan dersler 2. hafta başlayacaktır. Diğer derslerin başlama tarihleri ile ilgili bilgilendirme, toplantıdan sonra yapılacaktır.

Ayrıca 5. sınıf dersleri için güz döneminde üst kontenjan sınırı (Klinik Uygulamalar hariç) bulunmamaktadır.

Bilgi Talep Formu