2015-2016 Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın Katılımıyla Gerçekleşti

10.08.2016

Fakültemizin 04.08.2016 tarihindeki  akademik kurul toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Akademik kurul toplantısında ‘’Üstün Başarı’’ plaketleri fakülte dekanımız Prof. Dr. Şeref Demirayak ve Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr Neslihan Üstündağ Okur’a Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın tarafından takdim edildi. Fakülte bünyesindeki  Ana bilim Dallarını içeren bölümlerin başkanları bölümlerin akademik faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında akademik kurula sunum yaptı.

Canlı DestekBilgi Talep Formu