ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi (ALFAKON) 2016 Sona Erdi

Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi, 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Limak Eurasia Luxury Hotel’de gerçekleştirildi.

“Algı ve farkındalık” temasıyla Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin düzenlediği ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi, yaklaşık 1100 kişilik öğrenci, sektör ve akademiden önemli isimlerin katılımlarıyla gerçekleşti. 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Limak Eurasia Luxury Hotel’de düzenlenen ve ev sahipliğini Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şeref Demirayak’ın yaptığı kongreye Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak, Türk Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Mustafa Turunç, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Zafer Cenap Sarıalioğlu, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Öztürk, ATV Ana Haber Sunucusu Cem Öğretir, BERKO İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Berat Beran ve ZADE Vital Genel Müdürü Dr. Beril Koparal’ın da aralarında olduğu sektörden ve akademi dünyasından çok sayıda isim katıldı.

ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi
Ekleme Tarihi: 09/05/2022 - 16:15Son Güncelleme Tarihi: 20/01/2023 - 15:30