Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Sınavları Hakkında

30.10.2020

Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Sınavları Hakkında

Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2020/2021 akademik yılı, güz döneminde yer alan kurul ders sınavları MEBİS üzerinden online ve eş zamanlı Microsoft Teams’te kamera açılarak gözetimli gerçekleşecektir. Bu nedenle sınav öncesinde kamera ve iyi bir internet sağlayıcısı desteğinin edinilmesini önemle hatırlatır, hepinize başarılar dileriz.

(Kurul dışı derslerin sınav yöntemi ilgili dersin öğretim üyesi tarafından belirlenecektir)

In the School of Dentistry, the committee exams in the 2020/2021 academic year, fall semester will be held online via MEBİS and simultaneously in Microsoft Teams under surveillance by opening the camera. For this reason, we strongly remind you to obtain the support of a camera and a good internet provider before the exam and wish you luck.

(The exam methods of line courses will be determined by the lecturer of the relevant course)