Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans / Doktora Öğrencilerinin Dikkatine!

18.06.2020

Yükseköğretim Kurumunun 36054236-299-E.32771 sayılı yazısı gereği, lisansüstü tezler ile makale, kongre ve sempozyum bildirileri, kitap ve her türlü bilimsel yayınların takibinde  tezli lisansüstü öğretim programlarına (tezli yüksek lisans ve doktora) kayıtlı öğrencilerin Open Researcher and Contributor ID (ORCID) numarası kullanmaları zorunlu tutulmuştur. İlgili YÖK yazısı için tıklayınız.

Tezli yüksek lisans ve doktora  öğrencilerimizin en geç 31.07.2020 tarihine kadar ORCID numarası edinmeleri önemle duyurulur. ORCID numarası alma kılavuzu için tıklayınız.

ORCID Numarası almak için ayrıca şu yolu da takip edebilirsiniz:
Ulusal Tez Merkezine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıp, "Üyelik Bilgileri" başlığı altında ORCID NUMARASI AL butonunu tıklayarak da ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Online GörüşmeBilgi Talep FormuWebinar