2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ara Sınav Duyurusu

25.11.2020

1. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim Sınav Programı Yönergesi uyarınca; Üniversitemizin Ara Sınavları 21.11.2020 - Cumartesi | 29.11.2020 - Pazar tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı sınav takvimlerinize Fakülteleriniz aracılığı ile erişebilirsiniz.

1. 5i Dersleri, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Bilgi Teknolojileri ve Araçları -I, -II (Tr, İng), Türk Dili II, İngilizce II dersleri ile Lisans ve Ön Lisans Zorunlu, Ortak Zorunlu Uzaktan Ders ve Uzaktan Öğretim Programları ayrıca Eğitim Fakültesi Ortak Zorunlu derslerinin tamamı Güz Dönemi Ara Sınavları 23.11.2020 - Pazartesi saat 09:00 - 27.11.2020 - Cuma saat 23:00 tarihlerinde 5 (beş) gün boyunca açık kalacaktır.

Not: Akademik İletişim Becerileri I-II derslerinin sınav başlangıç tarihi 21.11.2020 - Cumartesi saat 09:00 ile 29.11.2020 - Pazar saat 23:00 arasında yapılacaktır. Detaylı sınav takviminize Fakülteleriniz aracılığı ile erişebilirsiniz.

1. Sınavlarınıza nasıl erişeceğinizi anlatan eğitim videosuna linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

"https://youtu.be/YBMTZv6qMMk"

Sevgili Öğrenciler, Aşağıdaki Noktalara Dikkat Ediniz!

• Sınav esnasında ekran donması ya da bilgisayar kapanması gibi durumlarda, MEBİS sisteminize tekrar giriş yaparak sınavınızı kaldığınız yerden tamamlayabilirsiniz.
  • Sınav esnasında yaşadığınız problemi çözemiyor ve sınavınıza giriş yapamıyorsanız;

[email protected]

adreslerinden ya da 444 85 44 numaralı çağrı merkezinden anlık destek alabilirsiniz (Yoğunluk sebebiyle çağrı merkezine erişemediğiniz durumlarda yukarıda belirtilen mail adreslerine sorununuzu, kısaca ve açık bir dille ifade eden mail atınız.)

• Sınavda yaşadığınız problem, sınav süresince çözülemediyse mutlaka Mazeret Formunu, probleminizi kısa ve açık bir dille ifade ederek doldurunuz. Mazeret formuna ulaşmak için https://www.medipol.edu.tr//medium/document-file-9271.vsf linkindeki mini kılavuzu inceleyebilirsiniz.

Dikkat! “Sınavı sonlandır” işlemini yaptıktan sonra sınavlarınız ile ilgili geriye dönük herhangi bir işlem yapılamamaktadır.

Ara sınav takvimi için tıklayınız.

Mazeret Formu için tıklayınız.