2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Öğrenci Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Öğrenci Duyurusu

T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

1.     2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim Program Sınav Programı Yönergesi’ne göre; Üniversitemizin Pandemi sebebiyle uzaktan eğitim yapılan bütün derslerinizin sınavları, 11.04.2020 - 19.04.2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı sınav takvimlerinize fakülteleriniz aracılığı ile erişebilirsiniz.

2.     Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Bilgi Teknolojileri ve Araçları -II, -I (İng,Tr), Türk Dili II, İngilizce II dersleri ile; Lisans ve Önlisans Zorunlu, Ortak Zorunlu Uzaktan Ders ve Uzaktan Öğretim Programlarının Bahar Dönemi Ara Sınavları 11.04.2020 - 19.04.2020 tarihlerinde 9 (dokuz) gün boyunca açık kalacaktır.

3.     Pandemi sonrası uzaktan yapılmaya başlayan derslerin sınav süre ve açık kalma süreleri her bir dersi veren öğretim üyesi tarafından MEBİS sistemine girilecektir.

4.     Sınavlarınıza nasıl erişeceğinizi anlatan eğitim videosuna linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Lütfen şu noktalara dikkat edin!

Sınav esnasında ekran donması ya da bilgisayar kapanması gibi durumlarda, MEBİS sisteminize tekrar giriş yaparak sınavınızı tamamlayabilirsiniz.

Sınav esnasında yaşadığınız sorunu çözemiyor ve sınavınıza giriş yapamıyorsanız, mutlaka linkte yer alan mazeret formunu anlık olarak doldurmanız gerekmektedir.

Bu, sizin teknik mazeret başvurunuz olarak kabul edilecektir. Mazeret sınavına giriş durumunuz teknik kontrolden sonra belirlenecek ve size duyurulacaktır.

“Sınavı sonlandır” işlemini yaptıktan sonra sınavlarınız ile ilgili geriye dönük herhangi bir işlem yapılamamaktadır.