2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Duyurusu

19.08.2020

Sevgili öğrencilerimiz;

2020-2021 akademik yılı planlarını koronavirüs salgınını göz önünde bulundurarak büyük bir titizlikle hazırlıyoruz. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz ve sizlerin de çok özlediği geleneksel eğitim yöntemimizin çevrim içi materyallerle desteklendiği hibrit bir eğitim modeli üzerinde çalışıyoruz. Hocalarımızın daha önce olduğu gibi dersleri yine sınıfta işleyeceği ve çevrim içi öğrenci katılımının yoğun olduğu güçlü bir altyapı geliştiriyoruz. Ders katılımının bir kısmının çevrim içi olarak gerçekleştirildiği bu yeni harmanlanmış sistemde öğrencilerimiz sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde düzenlenmiş kalabalık olmayan sınıflarda eğitimlerine devam edecekler. Yükseköğretim Kurulu’nun bu dönem özelinde yaptığı açıklamasında altını çizdiği “kampüslerdeki öğrencilerin seyreltilmesi, hareketliliğin azaltılması” durumunu da göz önünde bulundurarak sizlere en güvenli imkanları sunma gayretinde olup çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz. Bununla birlikte akademik takvimimizde herhangi bir değişiklik olmayacak ve derslerimiz daha önce planlandığı gibi 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.

“Birimizin sağlığı, hepimizin sağlığı” anlayışındaki öğrencilerimizin süreç boyunca bu örnek tavrı devam ettireceğini biliyor ve başarılarla dolu bir akademik yıl diliyoruz.

Rektörlük

Son Güncelleme Tarihi: 17/08/2022 - 11:20