Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Mazeret ve İtiraz Bildirim Yönergesi

03.12.2018

Uzaktan Eğitim Merkezi Sınavlarına Giren Öğrencilerimizin Dikkatine;
2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Ara Sınavlarına herhangi bir sebepten dolayı veya teknik sebeplerden dolayı sınavlarını tamamlayamayan öğrencilerimiz;
Mazeret dilekçelerini 3 – 7 Aralık 2018  (Raporlu ise Raporları ile birlikte) beş (5) iş günü içerisinde bölüm sekreterliklerine teslim ettikten sonra https://muzem.medipol.edu.tr/index.php/mazeret-formu/ adresinde bulunan MUZEM mazeret formunu mutlaka doldurulmalıdır.
Mazeret sınavlarına girmeye hak kazanan öğrenci listeleri fakülteler aracılığı ile duyurulacaktır. Mazeret sınavlarına girmeye hak kazanan öğrencilere, 17- 23 Aralık 2018 tarih aralığında sınavlar tekrar açılacaktır.
İtiraz Dilekçelerine, Bölüm sekreterliklerinizden yada /medium/document-file-2157.vsf  Linkine tıklayarak erişebilirsiniz..