Teknogirişim Sermayesi Desteği

11.02.2015

Teknogirişim Sermayesi Desteği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ‘‘Teknogirişim Sermayesi Desteği’’ kapsamında; Örgün öğrenim veren üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci, yüksek lisans veya doktora öğrencisi ya da lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok beş yıl önce almış kişilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, desteği veren merkezi yönetim kapsamındaki kamu idareleri tarafından desteklenmesi uygun bulunan bir iş planı çerçevesinde, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmelerini teşvik etmek amacıyla Bakanlık 2015 Yılı ‘‘Teknogirişim Sermayesi Desteği’’ başvurularını 02-20 Şubat 2015 tarihleri arasında alacaktır.