Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Öğretim Görevlisi İlanı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Öğretim Görevlisi İlanı

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
31.07.2008 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Duyuru Başlama

15/03/2013

Sınav Tarihi

03/04/2013

Son Başvuru

29/03/2013

Sonuç Açıklama

04/04/2013

Ön Değerlendirme

01/04/2013

AÇIKLAMA

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna (1 adet Öğretim Görevlisi); Fakültelerin biyoloji bölümü lisans mezunu olmak ve fizyoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak, alanında deneyimli olmak
Aranan Koşullar

• 31.07.2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan  "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerinde yer alan şartları taşımaları,
  • Mezun olduğu alan puan türünde ALES'den en az 70 puan almaları,
  • Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler;

• Başvuru Dilekçesi
  • Özgeçmiş (YÖK formatlı)
  • Lisans Diploması