Öğretim Elemanı İlanı

06.06.2013

Öğretim Elemanı İlanı

06.06.2013

Eczacılık Fakültesi’ne Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
31.07.2008 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Duyuru Başlama

06/06/2013

Sınav Tarihi

26/06/2013

Son Başvuru

20/06/2013

Sonuç Açıklama

28/06/2013

Ön Değerlendirme

24/06/2013

AÇIKLAMA

Kadro Yeri (Anabilim Dalı)

Araştırma Görevlisi

Öğretim Görevlisi

FARMAKOGNOZİ ANABİLİM DALI

1

Eczacılık lisans mezunu olmak ve farmakognozi anabilim dalında doktora yapıyor olmak.

FARMASOTİK TEKNOLOJİ ANABİLİM DALI

1

Eczacılık Lisans mezunu olmak ve Farmasötik Teknoloji Anabilim dalında  doktora yapıyor olmak

FARMASOTİK KİMYA ANABİLİM DALI

Eczacılık Lisans mezunu olmak

FARMASOTİK TEKNOLOJİ ANABİLİM DALI

1

Eczacılık Lisans mezunu olmak.

ANALİTİK KİMYA ANABİLİM DALI

1

Fakültelerin Eczacılık veya Kimya   Lisans  mezunu olmak ve Analitik Kimya  anabilim dalında Yüksek lisans yapmış olmak.

Aranan Koşullar

• 31.07.2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan  "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerinde yer alan şartları taşımaları,
  • Mezun olduğu alan puan türünde ALES'den en az 70 puan almaları,
  • Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

• Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için 35 yaşından gün almamış olmak gerekir

Başvuruda İstenen Belgeler;

• Başvuru Dilekçesi
  • Özgeçmiş (YÖK formatlı)