İstanbul Medipol Üniversitesi’ne okutman alınacaktır

07.09.2012

Üniversitemiz Rektörlüğüne, 2547 sayılı Kanun ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlar..

Genel Şartlar

• ALES'den en az 70 puan almaları,
  • Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

Özel Şartlar

• Amerikan Kültürü ve Edebiyatı lisans mezunu olmak