Hukuk, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile SHMYO Öğrencilerinin Dikkatine

24.09.2012

Üstlenici firma yetkilileri, Kavacık Yerleşkesinde inşa edilmekte olan yurt binasının tesliminin teknik nedenlerle Üniversitemizin açılış tarihinden itibaren 15 gün kadar sarkabileceği bilgisini vermişlerdir.

Özellikle Anadolu’dan gelecek olan öğrencilerimizin barınma ihtiyacı ile bayram tatillerinin hemen öncesinde eğitime başlamanın doğuracağı sıkıntılar dikkate alınarak Kavacık Yerleşkesinde eğitim görecek olan bölümlerimizde eğitime Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı tatillerini takiben 30 Ekim 2012 tarihinde başlanmasına karar verilmiş bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri ve güvenli bir barınma olanağına kavuşmalarını sağlamak amacıyla almak zorunda kaldığımız bu erteleme kararının anlayışla karşılanacağını umuyoruz.

Hukuk Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik ile Sağlık Yönetimi Bölümleri ve Sağlık Hizmeti Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine önemle duyurulur.