Ek Yerleştirmede önlisans programları tercih indirimleri

18.08.2015

Üniversitemizin önlisans programlarına yerleşen öğrenciler ilk yerleştirmede olduğu gibi ek yerleştirmede de tercih indiriminden yararlanacaklardır.

Aynı Meslek Yüksek Okulunun aynı programının farklı bursluluk kontenjanları için tercih yapan adaylar %50 burslu kontenjana yerleştikleri takdirde, kendilerine tahakkuk edecek öğrenim ücretinden ayrıca %25 indirim elde edecektir.

Bu indirim, ikinci öğretimi bulunan programlarda aynı programın birinci ve ikinci öğretimi de dâhil, farklı bursluluk oranlarında ilk dört tercih için de geçerlidir. (Lütfen tercih indirim örneklerini inceleyiniz.)

Üniversitemiz önlisans programlarına yerleşen öğrenciler; 1. yarıyılın bitiminden itibaren diğer önlisans programlarına yatay geçiş yoluyla geçebileceklerdir.

Bu öğrenciler kurum içi yatay geçiş yaptıklarında; %50 bursluluk oranı korunarak ayrıca varsa tercih indirimi gibi diğer indirimleri de devam edecektir.