Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Alınacaktır

19.01.2015

31.07.2008 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Araşt..

Duyuru Başlama

19/01/2015

Sınav Tarihi

05/02/2015

Son Başvuru

02/02/2015

Sonuç Açıklama

06/02/2015

Ön Değerlendirme

04/02/2015

İlan Kodu

Kadro Yeri

Kadro Sayısı

Kadro Ünvanı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/ Psikoloji Bölümü

Öğretim Görevlisi

Psikoloji Bölümü Lisans mezunu olmak ve  Klinik Psikoloji Anabilim Dalında  yüksek lisansı yapmış olmak.

SHMYO/ Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı

Öğretim Görevlisi

Sağlık Yönetimi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Sağlık Yönetimi Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak.

Hukuk Fakültesi/Medeni Hukuk Anabilim Dalı

Araştırma Görevlisi

Hukuk Fakültesi lisans mezunu olmak ve Özel Hukuk Anabilim Dalında yüksek lisans yapıyor olmak.

Adalet MYO

Öğretim Görevlisi

Hukuk Fakültesi mezunu olmak ve Uluslararası Hukuk Anabilim dalında yüksek lisans yapmış olmak.

Aranan Koşullar

• * 31.07.2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan  "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerinde yer alan şartları taşımaları,
  • * Mezun olduğu alan puan türünde ALES'den en az 70 puan almaları,
  • * Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi için Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan, Okutman için en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

• * Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için 35 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.

Başvuruda İstenen Belgeler;

• * Başvuru Dilekçesi
  • * YÖK formatlı Özgeçmiş (Doküman ve CD olarak)
  • * Lisans Diploması
  • * Yüksek lisans Diploması
  • * Yüksek lisans Öğrenci Belgesi
  • * ALES sonuç belgesi
  • *YDS,KPDS, ÜDS veya Eşdeğeri sınav belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı
  • * Lisans transkript belgesi (Asıl)
  • * Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • * 2 adet fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)
  • * Erkek adayların askerlik durumlarına ilişkin belge (terhis veya en az 1 yıl süreli tecil belgesi)

Başvuru Adresi

Başvuruda istenen belgeler son başvuru tarihinden önce ulaşmak kaydı ile şahsen veya posta yoluyla,

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi,
İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
İstanbul Medipol Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu
İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No.19 Kavacık Kavşağı - Beykoz 34810 İstanbul gönderilecektir.