05.03.2015

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
31.07.2008 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Duyuru Başlama

05/03/2015

Sınav Tarihi

23/03/2015

Son Başvuru

19/03/2015

Sonuç Açıklama

24/03/2015

Ön Değerlendirme

20/03/2015

İlan Kodu

Kadro Yeri

Kadro Sayısı

Kadro Ünvanı

Öğretim Görevlisi

Biyoteknoloji Anabilim Dalında yüksek lisans yapmış olmak.

Öğretim Görevlisi

Biyoloji Bölümü Lisans mezunu olmak ve Biyoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak. Alanında en az dört yıl deneyimli olmak.

Biyomühendislik Bölümü Lisans mezunu olmak

Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında  yükseklisans yapmış olmak

Öğretim Görevlisi

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak. Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Öğretim Görevlisi

Endüstri  Mühendisliği bölümü lisans  mezunu olmak. Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Öğretim Görevlisi

Biyomedikal  Mühendisliği bölümü lisans  mezunu olmak ve Biyomedikal Mühendisliği anabilim dalında yüksek lisans yapmış olmak.

Öğretim Görevlisi

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü lisans  mezunu olmak. Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Öğretim Görevlisi

Elektrik- Elektronik Mühendisliği veya Elektronik  Mühendisliği Bölümü lisans  mezunu olmak  ve alanında yüksek lisans yapmış olmak.

Meslek Yüksekokulu/ BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON PR.

Öğretim Görevlisi

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü veya Grafik Tasarım Bölümü  Lisans mezunu olmak, Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Meslek Yüksekokulu/ BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON PR.

Öğretim Görevlisi

Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölümü Lisans mezunu olmak. Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Meslek Yüksekokulu/ İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PR.

Öğretim Görevlisi

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya İnşaat Mühendisliği Lisans mezunu olmak, Alanında yüksek lisans yapmış olmak veya en az 2 yıllık deneyim sahibi olmak.

Meslek Yüksekokulu/ MİMARİ RESTORASYON PR.

Öğretim Görevlisi

Mimarlık Lisans mezunu olmak veya İç Mimarlık ve Tasarım Bölümü Lisans Mezunu olmak.

Meslek Yüksekokulu/ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ PR.

Öğretim Görevlisi

Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü, Kamu Yönetimi Bölümü veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans mezunu olmak

Meslek Yüksekokulu/ ÇOCUK GELİŞİMİ PR.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olmak

Uluslararası Tıp Fakültesi/Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Öğretim Görevlisi

Biyoloji Bölümü Lisans mezunu olmak ve Tıbbi Biyokimya Anabilim dalında yüksek lisans yapmış olmak.

Aranan Koşullar

• 31.07.2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan  "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerinde yer alan şartları taşımaları,
  • Mezun olduğu alan puan türünde ALES'den en az 70 puan almaları,
  • Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi için Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan, Okutman için en az 80 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

• Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için 35 yaşından gün almamış olmak gerekmektedir.

Muafiyet

• Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

Başvuruda İstenen Belgeler;

• * Başvuru Dilekçesi
  • * YÖK formatlı Özgeçmiş (Doküman ve CD olarak)
  • * Lisans Diploması