2019 - 2020 Yurtdışından Öğrenci Kabulü

15.05.2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü sürecimiz başlamıştır.

Kontenjan bilgisi için tıklayınız. (Lisans Programları)

Kontenjan bilgisi için tıklayınız. (Önlisans Programları)

Başvuruda İstenilen Belgeler:

1. Aday tarafından doldurulan Online Başvuru Formu
2. Lise Diploması aslı veya noter tasdikli Türkçe tercümesi
3. Lisede aldığı dersleri ve notlarını gösterir resmi not belgesinin (transkript) Türkçe tercümesinin aslı veya noter tasdikli Türkçe tercümesi
4. Varsa sınav sonuç belgesinin noter ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı örneği ( SAT,YÖS,ACT)
5. Pasaportun kimlik bilgilerini ve geçerlilik süresini gösteren sayfaların fotokopisi

Başvurular online sistem üzerinden gerçekleştirilmekte olup öncelikle başvuru formunun doldurulması sonrasında istenilen belgelerin uofis@medipol.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Kabul şartları için tıklayınız.

Ücret için tıklayınız.

Başvuruda kabul edilen sınav, diploma ve gerekli puanlar hakkında (Not: belirtilen şartlardan en az birini sağlayabilmek yeterlidir.)

İletişim:
Telefon: +90216 681 51 87- 51 89- 53 80