YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU

26.04.2013

Yoğun Bakım Hemşireliği Kursu 27 Mayıs Pazartesi Günü Başlayacaktır.

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİK KURSU

Kurs Başlama Tarihi: 27/05/2013

Kursun Tanımı: Bu kursta yoğun bakım ünitesine özel temel konular, yoğun bakım ünitesinde en sık karşılaşılan hastalıklar ve bu hastalıklara yönelik kanıt temelli hemşirelik bakımı ve tedavi uygulamalarını öğretmek amaçlanmaktadır.

Kurs Süresi: 140 teorik, 160 saat uygulama eğitimi verilecektir. Dersler hafta içi 2 gün 7 saat olarak planlanmıştır.

Kursun Kontenjanı: 20 kişidir.

Uygulama Alanı: Teorik : Sürekli Eğitim Merkezi

Uygulama: Medipol Sağlık Grubu Hastaneleri

Eğitim Şekli: Teorik: Ders anlatımı, power point sunumu, demostrasyon, vaka çözümlemesi

Uygulama: Belirtilen yoğun bakımlarda eğitimcilerin ve hemşirelerin rehberliğinde klinik uygulama yapılacaktır.

Şartlar: Katılımcıların kendi kurumlarının sorumluluğu altındadır.

Kurs Belgesi: Katılımcılara Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verilecektir.

Ders Programı için Tıklayınız

Ücret: 3500 TL + KDV

Hesap Sahibi: İstanbul Medipol Üniversitesi

Banka Adı/Şube: AKBANK / 0050-UNKAPANI

HESAP NO: 0075000 TL

IBAN: TR78 0004 6000 5088 8000 0750 00

Başvuru: İstanbul Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

İletişim: Yeşim KARA

ykara@medipol.edu.tr

Önemli: "Kardiyopulmoner Resusitasvon (CPR)" ve "Temel Elektrokardivografi (EKG) kursları da "Yoğun Bakım Hemşireliği Kurs" kapsamında yer almaktadır.