İstanbul Medipol Üniversitesi ile De Montfort Üniversitesi (Leicester/ İngiltere) Arasındaki Doktora (PhD) Proje Orta..

26.11.2010

İngiltere’nin De Montfort Üniversitesi ile İstanbul Medipol Üniversitesi arasında “Bio-Health Informatics” alanında başlatılan doktora proje ortaklığı için uygun adayların belirlenmesi amacıyla “Aday Belirleme Süreci” başlamıştır. Adaylarda aranan minimum özellikler: · Mühendislik bölümlerinden mezun olmak. (Bilgisayar, Elektronik, Endüstri, Matematik ve benzeri) · Yüksek lisansını yapmış olmak · İngilizce seviyesi IELTS 6,0 veya 6,5 olmak · Başvuru formunu doldurmuş olmak Adayların ekte sunulan başvuru formunu doldurup İstanbul Medipol Üniversitesine e-mail ile 25/05/2010 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.