2014- 2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi Kayıt Yenileme

11.08.2014

Kayıt yenileme İşlemleri 20 Ağustos – 30 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz 2014 - 2015 Öğretim yılında ödeyecekleri tutara MEBİS üzerinden şifreleri ile ulaşabilirler.

NOT: Kayıt Yenileme İşleminin tamamlanabilmesi için yapılması gereken ders seçim işlemleri ile ilgili tarih web sitemizden duyurulacaktır.

Ödeme Bilgileri:

1- NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
Havale veya EFT ile nakit ödeme yapılabilecek bankalar için tıklayınız.

2-AŞAĞIDA BELİRTİLEN KREDİ KARTLARINA 9 TAKSİT UYGULANACAKTIR.
( Kart limitinin yeterli olması durumunda )

2-1 Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar,

2-2 TEB Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

2-3 Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

2-4 Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

2-5 Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

2-6 Finans Bank Kredi kartları

2-7 Bank Asya Kredi Kartları

2013-2014 Öğretim Yılında Okul Taksit Sistemi (OTS) kullanan öğrenci velilerinin Bank Asya’nın kendilerine tanımlamış olduğu kredi kartının limiti yeterli olması halinde 20-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemini üniversitemiz MUHASEBE BİRİMİ ile yapabilirler.
2014 – 2015 Öğretim Yılında OTS’ yi ilk defa kullanacak velilerimiz detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız