2013- 2014 Eğitim ve Öğretim dönemi kayıt yenileme işlemleri

24.07.2013

12 Ağustos – 24 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrencilerimiz 2013 - 2014 Öğretim yılında  ödeyecekleri tutara MEBİS üzerinden şifreleri ile ulaşabilirler.

Ödeme Bilgileri :

1- NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
Havale veya EFT ile nakit ödeme yapılabilecek bankalar için tıklayınız.
Dekontun açıklama kısmına İSİM,BÖLÜM VE SINIFINIZI yazdırmayı unutmayın.

2-AŞAĞIDA BELİRTİLEN KREDİ KARTLARINA 10 TAKSİT UYGULANACAKTIR.
( Kart limitinin yeterli olması durumunda )

2-1 Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar,

2-2 TEB Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

2-3 Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

2-4 Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

2-5 Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

2-6 Finans Bank Kredi kartları

2-7 Bank Asya Kredi Kartları

3- O.T.S (OKUL TAKSİT SİSTEMİ) 10 TAKSİT

3-1 Bank Asya ile Okul Taksit Sistemi
2013 – 2014 Öğretim Yılında OTS’ yi ilk defa kullanacak velilerimiz :
Asya Bank ile Üniversitemiz tarafından imzalanmış özel bir anlaşmadır. Velilerimize esnek limitli hesap açılır ve bir yıllık eğitim ücreti maksimum 10 taksite bölünebilir. Aylık ödeme tutarları ilk yıl için bu hesaplara yatırılır. Taksitler geciktirilmediği takdirde bankaya herhangi bir faiz, komisyon ödenmez. İlk yıl bu süreçten geçen öğrenci velisine bir daha ki sene için okulun ücreti kadar limitli bir kredi kartı ulaştırılır. Diğer seneler için bir sefere mahsus, veliye ulaştırılacak olan kredi kartı ile POS üzerinden tercihe göre tek çekim veya 10 taksit olarak işlem yapılır ödemeler ise o kart hesabına olacaktır. O.T.S. ile ödeme yapacak velilerimizin bankalar nezdinde ödenmemiş kredilerinden dolayı kredi takibinde olmaması gerekmektedir.

2012-2013 Öğretim Yılında Okul Taksit Sistemi (OTS) kullanan öğrenci velilerinin Bank Asya kredi kartları ile 12-24 Ağustos 2013 tarihleri arasında kayıt yenileme işlemini üniversitemiz UNKAPANI MUHASEBE BİRİMİ ile yapabilirler.