2013-2014 Akademik yılında Medipol Üniversitesi, İngilizce Hazırlık Programına başlayacak öğrencilerimizin dikkatine;

21.09.2013

Pazartesi günü programıdır. 23. Eylül Pazartesi günü sınıf ve seviye belirlenmesi için Seviye tespit sınavı yapılacaktır. Bu sınavın herhangi bir not karşılığı bulunmamaktadır.

Öğrencilerimizin eğitimlerini verimli olarak alanilmeleri için bu sınava girmeleri şarttır. Sınava girmeyen öğrenciler, en düşük seviyeden başlamayı kabul etmiş sayılırlar.

Sınav başlangıç saati 10.00'dur. Öğrencilerimizin sınava hangi sınıfta gireceklerini öğrenmek için daha erken gelmeleri önemlidir.

Seviye tespit sınavının ardından öğrencilere saat 2 ye kadar öğle yemeği arası verilecektir. Bu arada öğrencilerimiz kurulan standtan kitaplarını da satın alabilirler.

Saat 2'de öğrencilerin sınıfları belirlenmiş  ve listeler asılmış olacaktır. Öğrenciler 2 de ilk tanışma derslerine gireceklerdir.

Saat 3.30'da 50 no'lu amfide öğrencilere İngilizce Hazırlık program başkanı Murat CULDUZ tarafından oryantasyon sunumu yapılacak, öğrencilerimizin soruları yanıtlanacaktır.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz.

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAM BAŞKANLIĞI