2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Önbaşvuru Sonuçları Açıklanmıştır

20.03.2013

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı öğrenci öğrenim hareketliliği ön başvuru sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Puanlar hesaplanırken;

Öğrenim Hareketliliği Erasmus Puanı = GANO’ nun %50si + Yabancı Dil Sınavının %50si toplanmıştır.

Açıklanan sonuçlar değerlendirme açısından nihai, ancak hibe koşulu açısından ÖN SEÇİM sonuçlarıdır.

Toplam başarı sıralamasına göre adaylar asil ve yedek olarak sıralanmıştır. Asil liste ve yedek listede bulunan tüm öğrencilerimizin en geç “3 Nisan 2013” Çarşamba günü mesai bitimine kadar yerleştirme talebinde bulundukları üniversiteleri onaylamaları gerekmektedir. Yerleştirmede puan sıralaması üstte olan adaylardan itibaren yapılır.

Daha detaylı bilgi için bilgilendirme formunu mutlaka okuyunuz. İlgili dökümana ulaşmak için tıklayınız.

İletişim için:

Erasmus Koordinatörü: Prof. Dr. Tangül MÜDOK

Erasmus Personeli: Kevser MERCAN

E-mail: kmercan@medipol.edu.tr ve ya intoffice@medipol.edu.tr

Tel: 0212 453 49 02-49 87