Rektörümüz Aydın, AA ‘Yılın Fotoğrafları’ oylamasına katıldı

19.12.2019

aa_yilin_

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Rektör Aydın, AA muhabirleri ve foto muhabirleri tarafından yurt içinde ve dışında çekilerek oylamaya sunulan 51 fotoğrafı inceledi. Aydın, haber kategorisinde Muhammed Said’in “Suriye’de saldırıların hedefi çocuklar”, yaşam kategorisinde Halil Fidan’ın “Harran’da yaşam” ve spor kategorisinde Şebnem Coşkun’un “Su altından kıtalararası yarış” başlıklı fotoğraflarına oy verdi. Anadolu Ajansını doğru haber kaynağı olarak referans gördüğünü kaydeden Aydın, “Anadolu Ajansı bizim için doğru haber kaynağıdır. Acaba doğrusu nedir diye merak ettiğimiz zaman, özellikle sosyal medyada bilgi kirliliğinin olduğu bir ortamda Anadolu Ajansını doğru haberin kaynağı olarak referans alıyoruz. Eğer bir haberin altında Anadolu Ajansının imzası varsa doğruluğundan emin oluyoruz." dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:14