Medipol öğrencileri ödüllerle döndü

26.11.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri ‘İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda 5 ödül kazandı.

ddd

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen ‘Endüstriyel Tasarım Yarışması’nda 5 ödül kazandı. Rabia Nur Torun, Yaren Ayrancıoğlu, Aysu Bilge Alkan ve Rabia Kurşun Elektrikli Kamp Mutfak ve Aydınlatma Gereçleri Kategorisi’nde birinciliği paylaşırken Renkşah Özbek üçüncülüğe, Mehmet Can Kandiş ise mansiyon ödülüne layık görüldü. Medikal sektöründe İnsana Dokunan Fonksiyonel Plastikler Kategorisi’nde de Ahmet Ergün ikincilik ödülünü aldı. Aynı kategorinin profesyonel başlığında ise mezunumuz Asude Nur Sancaktutan’ın projesi ikincilik derecesine layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:24