Medipol, ICLEC 2019’a ev sahipliği yaptı

10.07.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ICLEC 2019 yabancı dil, kültür ve eğitim konularında bilimsel çalışmalar gerçekleştirildi.

dd

2. Uluslararası Dil, Eğitim ve Kültür Konferansı (ICLEC 2019), İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşti. İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Aynur Kesen Mutlu’nun Düzenleme Kurulu Başkanı olduğu konferans EBSCO, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Global Listening Center (ABD), Balkan Üniversitesi (Makedonya), Girne Amerikan Üniversitesi (KKTC) ve Kıbrıs İlim Üniversitesi (KKTC) iş birliğinde düzenlendi. 4 gün süren konferansta uluslararası konukların katılımıyla sözlü bildiri, poster bildirimi ve sunumlar gerçekleştirildi. Kurumsal ve uygulamalı çalışmaların da yapıldığı konferansta ayrıca yabancı dil, kültür ve eğitim konularında workshoplar düzenlendi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:21