JHESP yayın hayatına başladı

12.02.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Sistemleri ve Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (SASPAM) yayını olan Journal Of Health Systems And Policies (JHESP) yayın hayatına başladı.

dd

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Sistemleri ve Politikaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (SASPAM) tarafından İngilizce olarak hazırlanan Journal Of Health Systems And Policies (JHESP) Dergisi yayın hayatına başladı. Yılda üç sayı şeklinde çıkacak olan JHESP’te sağlık politikaları, sağlık ekonomisi, sağlık hukuku, sağlık yönetimi ve sağlık sistem mühendisliği başta olmak üzere sağlık sisteminin bütününü oluşturan alanlarda araştırmalara yer verilecek. Bu alanda ülkemizin tek hakemli dergisi olan JHESP uluslararası erişime de açık. Daha önce farklı mecralarda yayımlanmış makalelerin kabul edilmediği dergide bütün yazıların kavram, içerik ve yazı bakımında orijinal olması gerekiyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/04/2024 - 15:06