Ana içeriğe atla

İstanbul Başakşehir, artık Medipol Başakşehir!

25.05.2016

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’ne isim sponsoru oldu. Süper Ligde zirve mücadelesi veren ve 4. sırada bulunan İstanbul Başakşehir..

4d4fa14d71-Medipol_Basaksehir.jpg

Eğitim ve sağlık alanında yaptığı büyük yatırımlarla adından söz ettiren Medipol, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile 4 yıllık isim sözleşmesi imzaladı. Turuncu lacivertli futbolcular, gelecek sezon Medipol Başakşehir Futbol Kulübü formasıyla ter dökecek. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolculardan takım kaptanı Mahmut Tekdemir ve takımın golcüsü Semih Şentürk’ün de aralarında olduğu isimler katıldı.

A Milli Takım’ın eski antrenörü Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından büyük çıkış yakalayan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, ligde 57 puanla 4. sıradaki yerini koruyor. Bursaspor ve Trabzonspor’un önünde UEFA Avrupa Ligi Ön Elemeleri için büyük avantaj yakalayan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, isim sponsorluğunun ardından yapacağı yeni transferlerle ligdeki başarısını UEFA Avrupa Liginde de sürdürmeye çalışacak.

Eğitim ve sağlık alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve Medipol Üniversitesi’nin yanı sıra Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, Koşuyolu Medipol Hastanesi, Esenler Medipol Hastanesi, Sefaköy Medipol Hastanesi, Bahçelievler Nisa Hastanesi, Medipol Fındıkzade Hastanesi ve Medipol Vatan Klinikleri gibi sağlık yatırımları ile dikkatleri üzerine çeken Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu, bu kez de futbola yaptığı önemli katkı ile gündeme geldi.

GÜMÜŞDAĞ: MEDİPOL BİZE BÜYÜK GÜÇ KATACAK
Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sponsorluk anlaşmasının İstanbul Başakşehir camiasına ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sponsorluklarından dolayı Medipol Eğitim ve Sağlık Grubuna teşekkür eden Gümüşdağ, “İstanbul Başakşehir ve Medipol kendi kulvarlarında zirveye oynayan temsilciler. Medipol ailesinin ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün bu işbirliğinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bu işbirliği bize büyük güç katacak ve kulübümüz eğer ligi 4. sırada tamamlayabilirsek inşallah gelecek yıl UEFA Avrupa Liginde ülkemizi başarıyla temsil edecek” dedi.

“İSTANBUL BAŞAKŞEHİR’İN BAŞARISI MEDİPOL’E DE İLHAM VERİYOR”
Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu adına söz alan Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca da, sağlık sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veren hastaneleri ve vakıf üniversitelerine yeni bir soluk kazandıran Medipol Üniversitesi’nin böyle bir anlaşma ile İstanbul Başakşehir Futbol Kulübüne destek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün ligdeki başarısının, futbolda Anadolu kulüplerine olduğu kadar tüm sektörlerde alttan gelen girişimcilere ilham verdiğini aktaran Aydın ve Koca, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün başarısı için ellerinden gelen katkıyı sunmaya devam edeceklerini söylediler.

Konuşmaların ardından Gümüşdağ ve Aydın, hazırlanan protokole imza attı. Daha sonra Aydın Gümüşdağ’a bugünü anısına bir plaket takdim ederken, Gümüşdağ da Aydın ve Koca’ya kulüp forması hediye etti. Törende, isim sponsorluğu anlaşmasının 4 yıllık olduğu belirtildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:34