Ana içeriğe atla

Franchising sistemi Medipol’de ele alındı

27.11.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans Kulübü ile Genç Liderler ve Girişimler Derneği tarafından “Enine Boyuna Franchising” etkinliği düzenlendi.

franch-219bdb1

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans Kulübü ile Genç Liderler ve Girişimler Derneği tarafından “Enine Boyuna Franchising” etkinliği Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleşti. Açış konuşmasını İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Babacan’ın yaptığı etkinliğe Simit Sarayı COO’su Özgür Yaprak, Mado COO’su Mehmet Yılmazoğlu, Swiss Consultıng CEO’su Dr. Burak Köseoğlu, Subway Türkiye Direktörü Hakan Kurt, Genç Liderler ve Girişimler Derneği (JCI) İstanbul Başkanı Fatih Katipoğlu ile Başkan Yardımcısı Zuhal Ürgün katıldı.
 
“GÜNDE 1 MİLYON SİMİT SATIYORUZ”
Doç. Dr. Mehmet Babacan öğrencilere önerilerde bulunarak bu tarz etkinliklerden olabildiğince faydalanmaları gerektiğine değindi. Mado COO’su Mehmet Yılmazoğlu, yurt dışında Türk markalarına olan ilginin arttığından söz etti. Yılmazoğlu, lisans eğitimi esnasında alınan bilgiler ile sahadaki uygulamalar arasındaki farkların üzerinde durdu. Swiss Consulting CEO’su Dr. Burak Köseoğlu ise Türkiye’nin franchise anlamında hak ettiği yerde olmadığından bahsetti. Köseoğlu, bu noktada gelişme kaydedilmesi için Türk markalarının yurt dışı pazarlara çıkmasının önemine değindi. Simit Sarayı COO’su Özgür Yaprak geldikleri noktada günde 1 milyon simit satmaya başladıklarını söyledi. Müşteri memnuniyetinin en önemli husus olduğunu vurgulayan Yaprak, hizmet içi eğitimlerin altını çizdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:23