Dil Okulumuz, Pearson’dan tam not aldı

26.06.2019

İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu, Pearson tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen kalite denetleme sürecini başarıyla tamamladı.

ddd

“Pearson Assured” akreditasyon sürecini 2017-2018 eğitim öğretim yılında tamamlayarak akredite olan İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu, Pearson tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen kalite denetleme sürecini de başarıyla tamamladı. Dil okulumuz, ‘yönetim, organizasyon, sınav uygulaması ve güvenliği, eğitim-öğretim’ ana başlıklarında tutulduğu denetimlerde kalite standartlarını sağlayarak tam uyum raporu almaya hak kazandı. ‘İstanbul Medipol Üniversitesi Dil Okulu’nda eğitimini başarı ile tamamlayan öğrenciler belirli koşulları yerine getirdikten sonra uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanıyor. Söz konusu belge, Avrupa, Asya ve ABD başta olmak üzere dünyada birçok kurum ve kuruluş tarafından kabul görüyor. Belge, öğrencilerimizin yurt dışındaki okul kabulleri, iş başvuruları ve kariyerlerine devam etmelerinin de kapısını aralıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:25