2019- 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Elektronik Kayıt Ödeme Bilgileri

2019- 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı
Elektronik Kayıt Ödeme Bilgileri

1- ÇEVRİMİÇİ ÖDEME SİSTEMİ

Öğrencilerimiz, ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari) son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini taksitli (9 taksit) veya tek çekim olarak ödeyebilirler. Öğrenim ücretinin tamamının tek çekim ( %5 indirimli ) olarak ödemek isteyenler çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme seçeneğini kullanmaları gerekmektedir. Öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1- Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar
2- Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,
3- Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,
4- Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,
5- Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,
6- QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Çevrimiçi ödeme sistemi kullanılarak yapılacak olan işlemlerde yukarıda sıralanan kredi kartları dışındaki kartlar için ödemeler tek çekim olmak zorundadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. Ödeme işleminiz tamamlandığında E-Devlet üzerinden kayıt tamamlama işlemi yapabilirsiniz.

2- NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
Ödemelerini kredi kartı ile tek çekim (%5 indirimli) olarak yapmak isteyen öğrenci ve velilerimizin çevrimiçi ödeme sistemini kullanmaları gerekmektedir.

Nakit ödeme yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz Akbank ve Denizbank için öğrenci numarası, Albaraka Türk, Vakıf Katılım ve Yapı Kredi için ise T.C. vatandaşlık numarası ile ilgili bankanın gişe personeline başvurmaları gerekmektedir. Öğrenci numarası Ön kayıt ekranından öğrenilebilmektedir. Ödeme işleminiz bankada tamamlandığında E-Devlet üzerinden kayıt tamamlama işlemi yapabilirsiniz.

3- OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin tercih ettikleri bankanın tüm şubelerinde görevlendirilen Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilileri' ne, öğrencinin ön kayıt panelinin (https://mebis.medipol.edu.tr/kayitbasvurulari) son aşamasında yer alan OTS ödeme planı ile başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir. Taksitli ödeme başvurunuz banka tarafından onaylandığı takdirde ödeme bilgileriniz otomatik olarak üniversitemizin otomasyon sistemi olan MEBİS’e aktarılacaktır. Ödeme aşamasından sonra E-devlet üzerinden kayıt tamamlama işlemini yapabilirsiniz. Tercih edebileceğiniz banka duyurularına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Akbank OTS bilgileri için tıklayınız.
Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.
Denizbank OTS bilgileri için tıklayınız.
Vakıf Katılım OTS bilgileri için tıklayınız.
Yapı Kredi OTS bilgileri için tıklayınız.

İletişim Bilgileri:
Santral Telefon : 444 85 44