Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Personel İlanı İçin Ön Değerlendirme Sonuçları

12.12.2018

Fizyoterapi Programı (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak ve Anatomi AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmak) Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Fizyoterapi Programı (Ergoterapi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Ergoterapi AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmak) Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı (Moleküler Biyoloji ve Genetik AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Mikrobiyoloji AD’da doktora yapıyor olmak) Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Fizyoterapi Programı (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon AD’da yüksek lisans yapmış olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon AD’da doktora yapıyor olmak) Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.