Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Personel İlanı İçin Giriş Sınav Sonuçları

17.12.2018

Fizyoterapi Programı (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak ve Anatomi AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmak) Giriş Sınav Sonucu İçin Tıklayınız.
Fizyoterapi Programı (Ergoterapi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Ergoterapi AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmakGiriş Sınav Sonucu İçin Tıklayınız.
Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı (Moleküler Biyoloji ve Genetik AD’da tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Mikrobiyoloji AD’da doktora yapıyor olmak) Giriş Sınav Sonucu İçin Tıklayınız.
Fizyoterapi Programı (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon AD’da yüksek lisans yapmış olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon AD’da doktora yapıyor olmak) Giriş Sınav Sonucu İçin Tıklayınız.